Diefstal en verduistering | Zakelijk

Als werkgever gaat u ervan uit dat uw medewerkers betrouwbaar en integer zijn. Toch krijgen de meeste ondernemers en instellingen helaas te maken met bedrijfsdiefstal: personeel dat geld, goederen en/of gevoelige informatie steelt.

Waarom het belangrijk is om actie te ondernemen
Heeft u een vermoeden dat er iets niet in orde is? Aarzel dan niet. Een stelende medewerker is in veel gevallen een structureel probleem. BRICK weet uit ervaring dat personeel dat steelt of fraudeert, niet uit zichzelf stopt. Dit brengt grote risico’s met zich mee: diefstal, fraude en derving kunnen een negatieve invloed hebben op de werksfeer, het imago van uw organisatie en zelfs uw bedrijfsresultaten.

Wat BRICK Bedrijfsrecherche voor u kan betekenen
Het belangrijkste is dat u de feiten boven tafel krijgt: wat is er gebeurd en welke medewerker(s) is/zijn erbij betrokken? Afhankelijk van u doelen en wensen, zetten wij passende technieken in, zoals het interviewen van betrokkenen, het plaatsen van verborgen camera’s en/of het observeren van verdachten en betrokkenen. BRICK gaat discreet te werk, en zorgvuldig om met uw vertrouwelijke informatie. De uitkomsten worden gedeeld in een gefundeerde rapportage. Als uw vermoeden wordt bevestigd, kunt u met dit rapport (juridische) stappen ondernemen richting uw medewerker(s). 

Waar u verder nog aan kunt denken
Diefstal en fraude voorkomt u liever. Een van de preventieve diensten van BRICK is een veiligheidsscan. Hiermee kunnen de zwakke schakels in uw organisatie in beeld worden gebracht en krijgt u advies over preventieve maatregelen.  

Voor vrijblijvend advies klik op onderstaande button.