Overspel | Particulier

Vertrouwen is een belangrijke basis in een relatie. Het kan echter voorkomen dat u een verandering in gedrag opmerkt, die u doet twijfelen over de eerlijkheid/ het trouw zijn van uw partner. Het valt u bijvoorbeeld op dat de telefoon van uw partner niet meer openlijk rondslingert zoals vroeger en dat er veel en geheimzinnig wordt gebeld en bericht. Of wellicht moet uw partner opvallend veel overwerken, is hij/zij weinig thuis en veel uit met vrienden, of brengt uw partner nog uren door op het internet terwijl u al in bed ligt. Deze signalen, die u na verloop van tijd niet meer kunt ontkennen, kunnen erop wijzen dat uw partner vreemdgaat of anders gezegd: ‘overspel pleegt’.

Waarom het belangrijk is om actie te ondernemen
Overspel, of zelfs het vermoeden van overspel, is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Omdat u in veel gevallen niet zeker bent, voelt het soms onmogelijk om het met uw partner of iemand in uw omgeving te bespreken. Het laatste wat u wilt is uw geliefde beschuldigen van iets dat niet waar is. Ondertussen neemt de onzekerheid bij u zelf toe, in sommige gevallen zo serieus dat u niet meer normaal kunt functioneren in uw relatie en aan alles twijfelt.

Wat BRICK Bedrijfsrecherche voor u kan betekenen
BRICK begrijpt dat het een grote stap voor u is om mogelijk overspel door een externe partij te laten onderzoeken. Toch kan het in uw voordeel zijn om het te laten onderzoeken. BRICK kan twijfels wegnemen door een gedegen onderzoek, waaronder het observeren van het gedrag van uw partner. De bevindingen worden vastgelegd in een overzichtelijke rapportage. Indien overspel kan worden aangetoond, kunnen de bevindingen voor u de aanleiding zijn tot confrontatie of zelfs echtscheiding. Het kan ook voorkomen dat BRICK geen enkel bewijs vindt van mogelijk overspel, en/of al uw vermoedens onjuist blijken te zijn. In dat geval kunt u met een gerust hart uw relatie voortzetten.

Waar u verder nog aan kunt denken
Het kan ook zijn dat u zich in een situatie bevindt waarin u alimentatie betaalt op basis van een aantal voorwaarden (uw ex-partner is bijvoorbeeld alleenstaand) en u vermoed dat uw ex-partner informatie verzwijgt en/of afspraken niet nakomt (uw ex-partner woont in werkelijkheid samen). In dit soort gevallen kan alimentatieonderzoek uitkomst bieden. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan door op de button te klikken. BRICK adviseert u graag.